Yritysten taustoja ja muuta tietoa pikalaina yhtiöistä. Yhtiökohtaiset säännöt ja rajoitukset.

Pikalainayhtiöt yrittävät profiloitua kukin tavallaan. Toiset lupaavat lainaa nopeasti, toiset luotettavasti. Toiset mainostavat, että mitään yllätyskuluja ei tule ja toiset jättävät hienovaraisesti kulut mainitsematta.

Yhtiöillä on ehtoja lainan myöntämiselle. Lainaajan ikä voi olla lainan saannin este. Kaikki vaativat tietenkin täysi-ikäisyyttä, mutta myös aikuisille asetetaan rajoituksia. Lainan saannin ikäraja voi pahimmillaan olla 26 vuotta tai nuorten lainaajien lainamääriä pyritään rajoittamaan. Voidaan myös määrätä ensimmäisen lainan enimmäismäärä. Se voidaan myös yhdistää lainaajan ikään.

Lainan saamisen ehtoja voi olla monia muitakin. Jotkut yhtiöt vaativat, että asiakkaalla pitää olla puhelinliittymä omissa nimissä. Joillekin riittää prepaid liittymä tai ei vaadita puhelinta ollenkaan. Yleinen vaatimus on, että asiakkaalla on postiosoite Suomessa.

Lähes kaikki yhtiöt vaativat, että luottotietojen pitää olla kunnossa eli että ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Läheskään kaikki yhtiöt eivät näitä tietoja tarkista.

Tuloja tai vakituista työpaikkaa ei yleensä kysytä ollenkaan. Kulutusluotottajat joiden lainat ovat tonnista ylöspäin kysyvät joskus tulotietoja.

Näillä sivuilla arvioidaan mahdollisimman rehellisesti suurimpia pikalainoja ja kulutusluottoja myöntäviä yrityksiä. Yritykset ovat saattaneet muuttaa toimintaansa näiden tekstien laatimisen jälkeen, joko parempaan tai huonompaan suuntaan. Jokaisen artikkelin alussa ja lopussa on linkki kyseessä olevan yhtiön sivuille. Jos olet ottamassa lainaa, niin tarkista tietojen paikkansapitävyys. Sinun rahat, sinä päätät. Olisi myös kiva, jos voit jättää kommentin tai jakaa jonkun kokemuksen. Ole rehellinen, sitä ei tässä maassa ole liikaa.

Seuraavat yhtiö on arvioitu, linkki artikkeliin


Kommentit

yritykset — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>