Euro24.fi on RR Finance Finland Oy:n kulutusluotto.

Euro24 tarjoaa siis jatkuvaa luottotiliä. Tililtä voi nostaa rahaa haluamansa määrä 2000 euron rajoissa ja kuluja kertyy asiakkaalle vain lainaamastaan summasta. Sivu kertoo KSL:n mukaisen vuosikoron olevan 2000 eurolle 163,9% ja nimelliskoron 118,80%, mutta lopullinen korko riippunee lainatusta summasta sekä takaisinmaksuajasta. Kuukausikorko lainalle on 9,9% ja nostopalkkio 18,9% nostetusta summasta. Euro24:n sivuilla on kätevä laskuri, jolla näkee haluamansa lainasumman kokonaiskustannukset sekä erien minimimäärät. Muita kustannuksia Euro24:ssä voivat mahdollisesti olla tavanomainen maksumuistutus (5 e) sekä yhteystietojen hankinta (20 e).

Luotonhakijan pitää olla vähintään 21-vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta niitä käsitellään vain palvelun aukioloaikoina. Mikäli luottopäätös on hyväksytty, rahat luvataan siirtää tilille muutamassa minuutissa. Palvelun aukioloajat ovat arkisin 8-22, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18.

Hakemista varten pitää rekisteröityä Euro24:n sivuille. Rekisteröityminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai Elisan mobiilivarmenteella, jonka jälkeen hakija saa PIN-koodin jatkoa varten. PIN-koodin avulla voi nostaa myönnetystä luotosta rahaa tekstiviestillä. Tekstiviestinostot ovat ilmaisia.

Minimilyhennys on 20 % lainatusta summasta, mutta kuitenkin vähintään 100 euroa. Maksuissa kannattaa olla tarkka, sillä Euro24 ei palauta alle 10:n euron liikasuorituksia. Lainaajalla on myös oikeus maksaa luotto ennenaikaisesti takaisin, jolloin kuluja tulee vain siltä ajalta, minkä luotto on ollut lainaajan käytössä. Luoton voi myös peruuttaa, kunhan sen tekee 14 päivän kuluessa kirjallisesti. Myös silloin kuluja tulee vain ajalta, jolloin luotto on ollut lainaajalla.

Euro24:llä ei ole ehdoissa lueteltu mitään sen kummempia toimia, jotka voidaan toteuttaa maksuvaikeuksien yllättäessä. He vain ohjaavat asiakkaansa kääntymään laskuttajan, Arvato Financen, puoleen. Ainakaan nopeasti selattuna ei arvatonkaan sivuilla kerrota mitään menetelmiä.

Euro24:ää voisi kuvailla tavanomaiseksi. Sen sivut ovat suppeat eikä siitä pahemmin löydy arvostelujakaan (ei hyviä eikä huonoja), joten asiakkaat lienevät ihan tyytyväisiä palveluun. Tosin halvempiakin paikkoja löytyy, varsinkin nostopalkkiosta puhuttaessa. 18,9% taitaa olla yksi suurimpia prosenttimääriä kulutusluottojen nostopalkkioiden keskuudessa.

Lue tarkemmin firman omilta sivuilta: Euro24.fi